Són dies de carnaval, i els clients busquen a bars i restaurants més menjar ràpid, més menjar i beure al carrer, més immediatesa, mentre gaudeixen de la festa. I, per descomptat, també busquen plats de bona qualitat!
En aquesta ocasió, ens hem desplaçat fins a Canàries perquè en Juan Domínguez, el nostre gerent general a les illes, ens expliqui com els professionals de la restauració poden ajustar la seva oferta gastronòmica i treure-li el màxim profit al seu negoci durant aquests dies de celebració.
Estem a les millors mans, ja que en Juan ha sigut gerent dels centres cash&carry per a l’hostaleria a Santa Cruz i Adeje!
El nostre expert ho té clar: “En aquesta època s’abandonen els “menús de taula” i se substitueixen per receptes que compleixen les tres ‘s’: el plat ha de ser saciant, saborós i senzill de menjar i de portar”.
Aquestes són les seves recomanacions!
Carn de festa
“Es cuina amb carn de porc tallada a daus i amb “mojos” des del dia anterior. Després, es fregeix i se serveix amb patates fregides a petites safates, ideal per menjar mentre camines”.
“A GM Cash, pots aconseguir la cuixa de porc sencera o trossejada a daus, i llesta per cuinar.”
Broqueta moruna
“És també carn de porc, però aquesta vegada en forma de broqueta. Marinada amb espècies, es cuina a la planxa intercalant trossos de pebrots i ceba”.
“Com fem a la carn de festa, en els nostres centres podem preparar-te la carn; la diferència es troba en la mida dels daus, que en aquest cas són més petits”.
Choripán
“És un xoriço singular, que ja ve especiat: és molt ràpid de cuinar, només s’ha d’obrir en canal i preparar-ho a la graella, perquè no necessita més adob. Quan li apliquem calor i el rostim a la graella, ja deixa anar tot el seu suc i aroma”.
“Durant aquesta època hi ha un pic de vendes d’aquest tipus de xoriço, es multiplica per tres, i per això a GM Cash comencem a fer comandes als nostres proveïdors fins un mes abans”.
Papona
“És una patata poc comuna la resta de l’any: té una mida molt més gran, que es cuina a la brasa embolicada en paper d’alumini. Quan ja està feta, es farceix amb ingredients com la tonyina, blat, carrota i salses”.
Per assegurar les provisions, també ens avancem i fem comandes especials d’aquesta patata tan característica per garantir la seva distribució. Per a la resta d’ingredients, als centres t’oferim els productes en formats específics per a l’hostaleria”.
Tots aquests plats s’acompanyen de pa: xapates, pans per a entrepans, baguetes, puces, mollets, pa d’hamburguesa, de Frankfurt. “Recomanem optar per a la solució congelada, per controlar els costos del restaurant i tenir sempre pa disponible, en funció de la demanda”.
Per carnaval els restaurants també demanen molt de servei. És per això que, a GM Cash “ampliem el food service de dos a tres enviaments setmanals als quatre centres de Canàries. Els negocis també poden realitzar comandes per e-commerce i televenda, assegurant un subministrament ràpid i eficient”.
Més assortit, més servei, més rapidesa… El Carnaval ja és aquí i el sabor està més que servit!